donderdag 6 juni 2013

Communie cadeau: vrolijke sieraden set



In mei hebben wij een jongedame blij gemaakt met deze sieraden set. De vorige set was voor haar zus, dus we hadden de lat redelijk hoog gelegd. Omdat ze iets extraverter is dan haar zus, hebben we gekozen voor een iets speelsere sieraden set.





Halsketting geregen op acculondraad met vilten bloemen in 4 verschillende kleuren.

De parels zijn crackle parels in wit en fuchia roze.

De vilten bloemen hebben we een-voor-een met een figuurschaar uit een lap vilt geknipt ... dit heeft ons enkele uren knip-werk bezorgd (en pijnlijke handen). Maar het resultaat is nog mooier dan we ons konden voorstellen.

Benodigde materialen:
vilt




Uiteraard hebben we ook een bijpassende wikkelarmband gemaakt. Vilten bloemen en kralen geregen en vastgemaakt aan een stuk biaislint.

Benodigde materialen:
vilt




De bijpassende oorbellen: héél fijn kraaltje met vilten bloem geregen op een nietstift. Wij vinden oorbellen ontwerpen voor kinderen altijd een uitdaging: deze mogen niet te groot of opvallend zijn en vaak is het héél fijn werk om een ontwerp te realiseren.
Het voordeel van deze oorbellen, is dat de vilten bloem nog altijd kan worden bijgeknipt indien deze te groot is. Ook door de bloem afhangend te maken, zien we dus het smalste deel van de bloem wat mooier is dan een grote bloem.

Benodigde materialen:
vilt



Geen opmerkingen:

Een reactie posten