zaterdag 11 november 2017

Scheepjes Studio Pack


 Speciaal voor de ontwerpers, creatievelingen & bedenkers van allerlei nieuwe projecten, kleurencombinaties en moodboard fans: de Scheepjes Studio Pack.

Inhoud van dit prachtige pakket:
- Catona Colour Pack: 10 gram bollen van alle 109 kleuren
- 2 magnetische borden (70 x 40 cm / 40 x 30 cm)
- magnetische tape
- 10 magnetische clips
- Catona kleurenstaaltjes
- Scheepjes opbergblik

Alles wordt geleverd in een luxe verpakking, zodat het Studio Pack een feestje is om uit te pakken. Dit maakt het pakket uitermate geschikt als cadeau voor de feestdagen, Sinterklaas of gewoon zomaar.

Verkrijgbaar op bestelling
Levering vanaf 22 november, dus prima op tijd voor Sinterklaas of Kerst.

€ 89,95


Of je nu graag ontwerpt aan je bureau of lekker relaxed op je eigen bank:
de Studio Pack maakt het je makkelijk!
Het grote magneetbord kan je aan de muur bevestigen en het kleinere bord kan je gebruiken om handig bij jouw te houden op schoot & zo heb je de perfecte basis voor een moodboard!
Door het bijgeleverde magnetisch tape op de achterzijde van de Catona-kleurstaaltjes te plakken, plaats je deze eenvoudig op je moodboard en kun je eindeloos diverse kleurcombinaties uitproberen. De overige staaltjes bewaar je in het leuke en handige Scheepjes-blikje. En dankzij de bijgevoegde magnetische clips worden ook je proeflapjes en andere leuke kleinigheden onderdeel van je inspiratiebord. Bovendien bevat de Studio Pack een Catona Colour Pack, met 10 grams bolletjes van alle 109 kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten